Thursday, 23 June 2011

~SEGMEN :: JOM KIPAS BLOGGER~

hai semua..
hari ni aku nak main kipas2 pulak...
ohhh panas panas..
tolon tolon>>apa aku merepek ni..

*aku agak hppy hari ni sebab*

~pertama_segmen ni diajak sndiri oleh tuan nya blog (kak diana)
     =sebenarnya aku dah baca segmen ni sebelum kak diana ajak..tapi aku segan nak join sebab hadian nya adalah>>kak diana nak promot blog sapa yang menang kat blog dy..aku malu kalu aku menang n dy akan promot blog aku sebab blog aku belum ada apa2 lagi yang menarik!!!...perasan macan nak menang..weeeek

~kedua_aku bejaya pasang button reply dekat commen>>tuto dari kak diana jugak..hahha


dah jangan merapu

sekarang aku nak istihar yang aku JOIN segmen ini


blog mana aku nak kipas
*
*
*
*
*
>kenapa aku pilih blog ni__sebab dy adalah orang pertama yang jadi follower aku <
orang nya pun comel dan manja (@_@)



harap jangan menang(hari hati)

~sekian~

4 telah meng'ONG GEDEK - GEDEK:

beena [Ong oNg BaLiK]

ahaha....suke2=D
aku taw aku comel...

diana [Ong oNg BaLiK]

terima kasih sudi join..:)

anakNordin [Ong oNg BaLiK]

beena>>>>pasan plak dy

k.diana>>>>wlcome

NurAmal [Ong oNg BaLiK]

kipas guna kipas kertas yang comel ade gambar froggy erk.. :)