Monday, 6 June 2011

JOM TUKAR SUKA SAMA SUKA LINK BLOG

...halu...

tadi aku meronda-ronda dalam alam maya ni..
tetiba aku terjumpa entri "JOM TUKAR SUKA SAMA SUKA LINK BLOG"

apa lagi..aku trus try..almaklum lah'' blog aku ni kira baru jugak diwujudkan


entri tu berbunyi>>>>>>


Santai Bersama BEN ASHAARI

Amaran keras ! Jangan tipu untuk segmen ini .. Kejujuran diperlukan di sini .. okeh ? 
Memandangkan ramai sangat skang ni blogger baru , apa kata kita saling bertukar link blog antara satu sama lain ? Amacam ? Aku cuma jadi pengantara jer ...
Caranya mudah saja.. Setiap blog yang ingin join ni , perlu ada satu BLOG LIST yang baru ( bagi pengguna blogspot , sila add widget > blog list ) ...atau boleh je guna bloglist yang lama .. terpulang ..
Kemudian ,sila  pilih blog dari SENARAI BLOG yang akan dinaikkan nanti .. Dan tinggalkan komen di blog mereka dengan mengatakan bahawa SAYA BERMINAT MENUKAR LINK BERSAMA ANDA ...
Jika ada respon nanti dari blogger tersebut , maka masukkanlah link blog tersebut ke dalam blog list di blog anda .. Mudah kan ? Kira tukar suka sama suka laa..
Ini adalah salah satu cara untuk meningkatkan trafik anda secara tidak langsung .. Ok ? Amacam ? Setuju ? tiada paksaan tau !! Haaa...
Jika berminat , sila buat satu entri ...
  1. Letak header Ben Ashaari Blog ...
  2. Tajuk : JOM TUKAR SUKA SAMA SUKA LINK BLOG dan linkkan ke blog ini ..
  3. Tinggalkan url entri korang di ruangan komen entri ini ..
Tu jer.. Sekali lagi , perlukan kejujuran di sini yer ... Tamo tipu tipu yer .. hehehe ... InsyaAllah .. kita sama sama saling membantu .. Bila dah siap semua , jgn lupa undi aku di DIGI tu yer.. klik je ikon kat atas tu .. hehe.. TQQQ ...


jika kamu juga mahu klip sini

DENGAN INI SAYA JOIN ENTRI INI!!!

4 telah meng'ONG GEDEK - GEDEK:

sweet heart [Ong oNg BaLiK]

sure why not.,
thenkiu sudi tukar2.,

Atika Farha ;D [Ong oNg BaLiK]

SAYA BREMINAT TUKAR LINK DGN ANDA

http://blogfarha.blogspot.com

SELAMAT BERKENALAN!

Fauzie Jasmani [Ong oNg BaLiK]

SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN ANDA http://eiz1004.upprofits.com/

adrian aizat [Ong oNg BaLiK]

saya berminat bertukar link ngn anda!

http://adrianaizat.blogspot.com