Tuesday, 21 June 2011

~TERKESIMA~

HAI SEMUA (@_@)

tujuan aku tulis post ni untuk ucapkan terima kasih pada Moon-Key World kerana telah menaikkan 
bilangan follower aku..


sebelum ni follower aku hanya ada 18 orang saja tu pun kemain susah nak naikkan bilangannya....al-maklum la aku bukannya pandai menulis untuk tarik perhatian blogger untuk follow blog aku


tapi selepas aku try

SEGMEN :: AKU SAYANG BLOG AKU


terus follower aku bertambah walaupun tak banyak tapi tetap membuatkan aku gumbira...syukur!!!

cukup smpai di sini saja yang aku nak tulis...hahha...tak pernah aku buat post waktu petang tau..!!! ni nak buktikan betapa seronoknya aku

tugas aku sekarang adalah --->>> pergi blog blogger yang dah follao aku dan follew balik (@_*)



gambar ni aku curi kat Yahoo! ja



entre ni smbungan daridapa entre yang sebelum ni [ sini ]







6 telah meng'ONG GEDEK - GEDEK:

Lan Bingka [Ong oNg BaLiK]

sukanya dia..

anakNordin [Ong oNg BaLiK]

hahha...

Azlan Hasan [Ong oNg BaLiK]

tulis je pape...janji ade isi untuk para pembaca..aku pun kadang2 tak tau ape nak tulis..heheh

Regards,
-Strider-

diana [Ong oNg BaLiK]

nak lagi ramai follower tiap kali
lepas update terus ping kat facebook??
ada facebook kan??
dan nak lagi cepat orang kenal blog kita kurangkan cerita peribadi...
banyak kan cerita tentang tip2 blogging atau tip2 lain..
tak susah pun nak tulis tu..
kamu google je lepas tu ambik point2 nye je..
guna ayat sendiri..
jangan copy2 nanti orang marah pulak..
selamat berblog..:)

anakNordin [Ong oNg BaLiK]

terima ksih ats nasihat AZLAN HASAN & KAK DIANA...
insyllh sya akn tgkt kan kualiti blog sya (@_@)

mimiey.adena [Ong oNg BaLiK]

epy nyew la dia.bl0g ak bla ntah nk rmai follower..haha