Friday, 17 June 2011

~SEGMEN :: AKU SAYANG BLOG AKU :P ~

;-> post puji diri sendiri (@_@)

sumber :-> Moon-Key World


kenapa aku suka blog aku??? 

1.   blog aku simple dan tak serabut...bagi aku la kn..hheeee

2.   aku akan follow balik semua blog yang follow aku..hahaha follower aku pun bru ada 190 orang...harap2 lpas ni makin bertambah la..amin

3.   dan sememangnya aku suka katak...sebab tu blog aku nma "Belog Budak Suka Katak" (@_@)


pesanan untuk hacker..!!

> selamat berblog, sudi2 lah sokong blog aku yang tak seberapa ni <


blog yang aku suka baca plak

Blog Aku Bukan Blog Bapak Kau -> bila aku stress, aku akan baca blog ni untuk ketawa

senyum-senyum -> aku suka baca entre yang berkaitan anak dy MAISARA



WASALAM 





10 telah meng'ONG GEDEK - GEDEK:

Zul Fattah [Ong oNg BaLiK]

tima kasih sudi join segmen pertama blog saya..

Zul Fattah [Ong oNg BaLiK]

dah settle..

diana [Ong oNg BaLiK]

terima kasih suka blog akak..
tanpa pembaca seperti kamu blog akak tak de apa2..
:)

Faiz Tapit [Ong oNg BaLiK]

heheh. trimas cik katak!

ong ong ong

cucu umie [Ong oNg BaLiK]

jom kita berblogwalking..hehe jalan2 cari ilmu sambil tmbh pngthuan..

p/s: ayie follow sini

padin [Ong oNg BaLiK]

wah suka katak ye? emm
dapat katak nak masak apa?
goreng berempah? wakakaa

syrupmasin [Ong oNg BaLiK]

selamat berblog :D

cik_sna [Ong oNg BaLiK]

suka katak???seriously??
fuh, xramai pompuan yang suka katak.syabas!..hahhaa

fRaMe+LenSeS [Ong oNg BaLiK]

suka blog sediri jugak.. wee.. :)

anakNordin [Ong oNg BaLiK]

thank semua...

sokongan dari kamu mmg diperlukan untuk blogger baru macam saya(@_@)