Sunday, 8 May 2011

~PANJAT PAGAR BELAKANG SEKOLAH~

tetiba teringan nak cita alkisah zaman skolah dolo-dolo pulak...aku dulu memang aktif dalam sukan terutama hoki (almaklun la sekolah sukan nogori)...game lain tu ada la jugak main tu pun jadi bidan terjun ja kalau atlit x cukup...selalunya latihan tiap2 petang ada...tapi aku jarang ponteng sebab aku bosan duduk dalam hostel...so kalau p train tu boleh la kuar untuk beberapa jam..

nak dijadikan cerita...warden hostel kami selalu tak puas hati kat budak2 hoki...apa masalah dia aku ta mau ambik kisah...

kenapa perlu panjat pagar pulak!!!!!...ni semua disebabkan warden tercinta tu la...dia suruh pak guard kunci pintu pagar tu kalau kami balik lambat...ish ish teruk tul...bukan salah kami balik lambat...coach yang selalu lepas lambat..nak wat cam na dah coach kami teramat la syang anak buah dia...tu yang lapas lambat..

disebabkan di atas la berlakunya panjat memanjat pagar...macam2 aksi bole tengok waktu tu...ada yang  muka takut, muka buat berani takut kena kutuk, yang dah macam katak puru lompat dan yang panjat sampai sluar t'carik pun ada...(@_*)



apa2 pun sluanya mendewasakan aku dan menjadikan aku seorang yang lasak...lasak la sangat...weeeekkk



saja je nak tunjuk kasut..
da tak da pic lain yg sesuai utk aku letak
(@_@)



6 telah meng'ONG GEDEK - GEDEK:

Azlan Hasan [Ong oNg BaLiK]

tu turf kat sekolah ker??lawanya..hehehe

Regards,
-Strider-

Budak Botak [Ong oNg BaLiK]

he3, lawa kasut...

Entry terbaru -> Penari Martha Graham Di Google.com... (",)

senyum manis [Ong oNg BaLiK]

azlan : turk kt Kl tu..skolah mna ada turt...

botak : thnk..hehe

hans0 [Ong oNg BaLiK]

nakal

beena [Ong oNg BaLiK]

eh..len kali bnje teh o ais stu ke milo ke..konpem die bkak~

senyum manis [Ong oNg BaLiK]

botak pala klu hri2 kna blanja :P