Friday, 15 July 2011

~MY STORY~

HAI..
dah lama aku tak post apa-apa di sini..
sorry ya..aku tak nak nanti ada yang cakap aku hangat-hangat tahi ayam ja dengan blog ni..
sebenarnya aku agak sebuk dan tak da idea nak tulis..

tapi malam ni aku nak tunjuk apa yang aku buat sampai blog aku jadi sunyi =)


aku p tengok robot besar kat belakang tu
dengan member kelas
di JITRA mall dan ronda-ronda 1 Alor Setar


terpaksa p kem bomba selama 3 hari 2 malam
walaupun buat dalam UiTM saja
tapi ianya sangat BEST!!


panjat Gua Sami @Gua Cenderawasih
bersama my friend



* sememangnya aku adalah kaki jalan..kalau boleh semua tempat aku nak pergi..(@_@)

6 telah meng'ONG GEDEK - GEDEK:

najihah sahami [Ong oNg BaLiK]

pheww..nmpak seronok gilaa!

anakNordin [Ong oNg BaLiK]

@najihah sahami

agk laa...
mmg sronok pun...
awak nak ikut pun boleh

Nurulhuda [Ong oNg BaLiK]

fllow kmu suda =))

anakNordin [Ong oNg BaLiK]

@Nurulhuda

Thnk (@_@)

Azlan Hasan [Ong oNg BaLiK]

untuk laa dapat gi jalan2..cam best jer..luas perjalanan jauh pemandangan tapi jauh perjalanan sakit kaki..hehe

Regards,
-Strider-

anakNordin [Ong oNg BaLiK]

@Azlan Hasan

mana da sakit kaki...hati puas apa pun x rasa
(@_@)